top of page

Examen

Geweldig, je bent nu officieel examenkandidaat voor de Proeve van Bekwaamheid, examenevenement in de praktijk. MAAR voordat je officieel aan de examenopdrachten kunt beginnen, moet je jouw examenevenement in een belangrijk document gaan vastleggen. Vul het examenstartdocument in met je praktijkbeoordelaar. Hieronder in het kopje VOORAF staan de documenten die je als eerste moet gaan regelen op je BPV-bedrijf.

Lees de handleiding en examenopdrachten goed door. De opdrachten zijn ook afzonderlijk te bekijken door hieronder in het tabel op de opdrachtnummers te klikken.

De uitwerking van de examenopdrachten laat je beoordelen door je praktijkbeoordelaar. Je slaat de opdracht en beoordelingsformulieren op in de OneDrive map. Zie voor instructie hoe je bestanden moet opslaan in je OneDrive map de bijlage onder Bijlagen.

Vooraf moet je de onderstaande documenten invullen en opsturen naar examinering-wentink@zadkine.nl en een CC naar  a.vandenberge@zadkine.nl. Meneer Van den Berge zet ze dan in de map Examenportfolio als ze getekend zijn.

​​

Examenopdrachten B1-K2 Verzorgt on- en offline marketing- en communicatieactiviteiten

Opdracht

1

2

3

4

5

Werkprocessen

B1-K2-W1

B1-K2-W2

B1-K2-W3 + hulpformulier B1-K2

B1-K2-W4 / W6 / W7

B1-K2-W5

Examenopdrachten P2-K1 Organiseert evenementen

Opdracht

6

7

8

Werkprocessen

P2-K1-W1 / W3 / W4 / W5 / W7

P2-K1-W2 / W6 + hulpformulier

P2-K1

P2-K1-W8

Opslaan

Alle gemaakte examenopdrachten, beoordelingsformulieren en hulpformulieren moet je opslaan op je OneDrive in de map 2 Examenportfolio.

In de bijlage Instructie opslaan in OneDrive (hoe en wat) in je portfolio (zie hieronder) vind je een lijst van alle documenten die je moet opslaan in je OneDrive. Ook zie je daar welke bestandsnaam ze moeten krijgen.

Bijlagen

 

SUPERVEEL SUCCES MAAR VOORAL PLEZIER TIJDENS HET MAKEN EN UITVOEREN VAN DE EXAMENOPDRACHTEN.

Het gehele team van 010 Event Event Academy

bottom of page